Divizia de Educatie

Asa cum se intampla in mod traditional in fiecare an, in T3 numarul de implementari a suferit o diminuare. Pe de-o parte din cauza perioadei de concedii care in mod neasteptat a fost destul de putin afectata de criza sanitara (in primavara estimam ca nu va exista un apetit prea mare pentru vacante) si pe de alta parte din cauza precautiei clientilor nostri in privinta cheltuirii bugetelor.

Astfel ca, in aceasta perioada mai putin intensa, am avut timp sa ne concentram pe finalizarea proiectelor care sa contribuie la cresterea veniturilor diviziei de Educatie din T4 si din 2021.

Bittnet Training

 1. Proiectul DevOps Artisan
 • am semnat cu furnizorul global PearsonVue un contract pe o durata initiala de 3 ani de productie si distributie examene de certificare. Incepand cu decembrie 2020, 3 dintre examenele de nivel Associate vor fi disponibile pentru programare pe site-ul oficial PearsonVue atat in centrele fizice de testare acreditate cat si in sistem de proctoring online.
 • am inceput negocierile privind distributia de cursuri si examene DevOps Artisan cu 7 centre de training din Leading Learning Partner Asociation si estimam ca in Q1 2021 clasele din orarul global DevOps Artisan vor include participanti din tari noi care au aderat ca parteneri.
 1. Proiectului CTRL+N
 • am anuntat data de lansare in decembrie 2020 si ne-am asumat misiunea ca in 5 ani, acest proiect sa sprijine dezvoltarea a peste 25.000 de profesionisti in piata IT din Romania.
 • proiectul este unul gandit a fi scalabil printr-o livrare asincrona si va fi accesibil in format on-demand, va oferi suport Q&A si intalniri virtuale sau live, conectand participantii cu instructorii din program.
 • pretul programului va fi extrem de accesibil iar prin sistemul de burse sponsorizate de partenerii programului ne propunem sa sprijinim participanti cu abilitati potrivite, dorinta de perfectionare si seriozitate dar care nu si-l permit financiar.
 1. Campania Microsoft
 • in iulie 2020 a inceput anul fiscal 2020-2021 al Microsoft, cel mai mare vendor dupa numarul de cursanti din portofoliul de training Bittnet.
 • odata cu anul nou fiscal a inceput si o noua campanie de promovare a abilitatilor din zona de cloud skilling.
 • estimam o crestere a veniturilor in campania noua pentru ca o serie de clienti mari sunt deja angrenati in campanie.
 1. Proiectul CompTIA
 • am crescut portofoliul de vendori prin adaugarea acestui vendor global important in zona de Cybersecurity.
 • am adaugat 5 cursuri noi in portofoliul Bittnet: CompTIA A+, Network+, Security+, Linux+ si CySA, facand accesibila si aceasta zona de certificari participantilor nostri.

Equatorial

 1. Cursuri Live virtual (invatare digitala):
 • am continuat dezvoltarea de continut pentru clasele virtuale adaugand 6 teme noi pentru competente manageriale de comunicare relationala.
 • aceste noi programe urmeaza sa fie folosite atat in cadrul proiectelor castigate deja cat si in licitatiile la care participam.
 1. VRunners (invatare digitala):
 • am lansat al 3-lea proiect pe invatare prin joc care a asigurat arhitectura de continuous learning al unui program de dezvoltare de leadership pentru 4 fabrici din automotive.
 • am creat conceptul si structura unui program de stakeholders’ management pentru o companie digitala din industria de jocuri video, proiect ce se va implementa in T4 si va inrola participanti din Romania, SUA si Mexic.

Data fiind intentia de a integra Equatorial in oferta diviziei de Educatie din Bittnet Group, am creionat strategia de pozitionare a Equatorial ca partener in educatie specializat in dezvoltarea de soft skills pentru profesionistii din tehnologie. La finalul lunii septembrie am demarat un proces de cercetare calitativa prin interviuri de definire a Buyer Persona. Urmeaza sa continuam, in T4, cu demersurile de pozitionare si creare de produse specifice pentru acest segment estimand ca noua oferta 100% dedicata organizatiilor de IT sa fie disponibila si pregatita de vanzare in T1 2021.