Am fost alături de Bittnet încă din momentul în care mi-au dat posibilitatea să îi susțin. Acest moment a fost listarea la bursă. Am citit în primul gong pe care l-au dat la listarea companiei, dorința de a face ceva extraordinar. Am avut încredere în spiritul lor antreprenorial, dar ceea ce m-a convins cel mai mult a fost caracterul oamenilor. O să ziceți poate că îi lingușesc, dar nu vă grăbiți să mă etichetați. Au cele mai profesioniste și aplicate rapoarte. Și am citit multe rapoarte din ’97 până acum. Nu cred că mă înșel, dacă afirm, că este singură companie care transmite bursei că insiderii nu au voie să facă tranzacții în anumite perioade “sensibile”. Îi felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut!
Keep doing the good job!
Sky is the limit. Go beyond it!

Florii Drăgan
Acționar

I-am întâlnit pe Cristian și Mihai Logofătu la sfârșitul lui 2014, când Bittnet și-a anunțat intenția de a deveni companie publică. Era exact în aceeși perioadă cu lansarea pieței AeRO de către Bursa de Valori București iar eu eram responsabil de activitățile de consultanță și investiții ale INC Group. Era clar pentru noi că în stadiul de dezvoltare de la acel moment al Bittnet, cel mai bine ar fi funcționat să aibe ca acționar un investitor instituțional de mărimea grupului INC. După efectuarea unei scurte due-diligence am și livrat capitalul. Știam că investim într-o companie de creștere. Cred că printre punctele forte ale echipei de management se numără abordarea pe termen lung și gândirea strategică focusată pe viitor. Ei au știut cum să sprijine afacerea de-a lungul drumului, explorând toate opțiunile disponibile și folosind diferite instrumente, nu doar instrumente financiare, dar au oferit și suport și au inserat un sentiment de ownership printre angajații din cadrul grupului prin intermediul stilului lor managerial și a beneficiilor oferite. Este o companie cu adevărat progresivă în multiple dimensiuni. Apreciez comunicarea lor remarcabilă și autentică cu toți stakeholderii. Creșterea este mereu prezentă pe agenda Bittnet, sunt convins de asta. Cred că grupul își poate lărgi acoperirea și serviciile și poate deveni un grup regional. Deci, următorul nivel ar putea fi internaționalizarea, contribuind printre altele și la sporirea capitalului acționarilor.

Piotr Białowąs
Director de Investiții

M-am alăturat Bittnet în calitate de acționar în 2017, când compania era deja “pe val”, iar multi au spus că evoluția spectaculoasă urma să se oprească, deoarece compania a crescut semnificativ și ar fi greu să mențină această rată de creștere. De fapt, m-am gândit la fel, dar nu m-a deranjat pentru că am vrut să investesc în Bittnet pe termen lung. Cu toate acestea, am fost convins că întoarcerea investiției va fi în continuare mai mare decât cea a multor alte companii, deoarece am văzut seriozitatea și deschiderea conducerii la transparență. Am recunoscut și trendul ascendent al industriei IT în ansamblul său, precum și tendința de a continua să se dezvolte. 2 ani mai târziu, sunt foarte fericit că ritmurile de creștere au fost menținute și că expansiunea companiei continuă, deci în acest moment nu exclud un val de creștere, mult mai mare și la fel de neașteptat pentru mulți.

Marius Alexe
Acţionar

În 2015, m-am alăturat Consiliului Consultativ Bittnet, iar în 2017 am inițiat primele discuții cu Cristian și Mihai Logofatu despre ideea unei companii de educație și tehnologie. Deoarece împărtășim aceleași valori și viziuni pentru rolul educației și al tehnologiei, ne-a fost ușor să decidem că are sens ca Equatorial să devină o parte a grupului Bittnet. Astfel, în 2018, printr-un mecanism swap de acțiuni, am devenit unul dintre acționarii Grupului Bittnet și fără ezitare pot să spun că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în calitate de  antreprenor. Nu numai că mi-am dublat investiția într-un an, dar în fiecare zi devin din ce în ce mai încrezător în dezvoltarea viitoare a companiei și de aceea am decis să iau o poziție executivă în cadrul Grupului în 2019, pentru a susține în continuare această dezvoltare.

Dan Berteanu
Acţionar

Îl cunosc pe Cristian Logofatu încă din 2009, când participam amândoi la concursuri off-road. Dar chiar și atunci când eram coechipieri, nu am vorbit niciodată despre afacerile noastre. În 2011, echipa Bittnet a participat la un eveniment numit Venture Connect la care am fost și eu invitat. Deși nu aveam experiență anterioară în investiții, faptul că au fost foarte buni în a explica ce potențial are compania m-a convins să devin primul lor investitor. Probabil ceea ce apreciez cel mai mult la proiectul Bittnet este că valorile fundamentale se bazează pe o educație continuă. Pe lângă faptul că a fost o investiție de succes, personal am învățat foarte mult în ultimii opt ani. Pe lângă altele, această investiție mi-a oferit o altă resursă valoroasă pentru care sunt cu adevărat recunoscător – timp liber din plin pentru a mă bucura și ocupa de proiectele importante pentru mine. În ceea ce privește cifrele, îmi amintesc că, în timpul pitch-ului din 2011, un potențial investitor a spus că este imposibil ca o companie să aibe o astfel de creștere. A avut dreptate, echipa Bittnet nu a livrat acele cifre promise în 2011, ci unele mult mai bune. Și sunt încrezător și în ceea ce privește viitorul grupului, inclusiv transferul pe Piața Principală a Bursei de Valori București.

Razvan Capatina
Shareholder

I-am cunoscut pe frații Cristian și Mihai Logofătu cu mulți ani în urmă, când ziceau că iși doresc să dubleze compania în fiecare an.  Le-am sugerat să înființeze un board of advisors, ceea ce au și făcut și am devenit unul dintre membri. Ulterior, când s-au listat pe piața AeRO a BVB am devenit acționar. Am participat și la câteva emisiuni de obligațiuni. Bittnet este o companie solidă, condusă profesionist – un exemplu pentru orice companie din România.

Andrei Pitis
Acţionar