Cash Flow Consolidat

Activitatea operațională a generat 4.24 milioane lei. 2016 continua sa fie singurul an din istoria companiei in care cash flow-ul operational nu a inregistrat o valoare pozitiva.

Activitatea de finantare a fost aproximativ neutra, anul debutand cu accesarea unei runde de finantare de tip „equity” in valoare de putin peste 10.4 milioane lei, iar in cursul anului am rambursat integral emisiunea de obligatiuni BNET22 (4.5 milioane lei), am rambursat imprumuturi bancare de 1.9 milioane lei, am platit dobanzi totale de 3.2 milioane lei si datorii leasing de aproximativ 1.2 milioane lei.

„Jocul” acestor cifre ne-a permis sa crestem activitatea investitionala cu inca 5 milioane lei fata de anul trecut – efectuand in total plati de aproape 14.2 milioane lei, dar si sa incheiem anul cu o pozitie de cash aproximativ egala cu cea de la inceputul anului!

Menționăm faptul că necesarul de investiții CAPEX pentru mentenanță este specific sectorului de IT în care activăm – in jurul nivelului de 1% din cifra de afaceri anuală.