Punem la dispozitia investitorilor raportul anual (preliminar) 2020 sub forma de pagina web, usor de urmarit si navigat, doar la sectiunile relevante pentru fiecare cititor. Folositi Meniul din dreapta pentru a naviga intre sectiunile raportului!

Va invitam sa ne transmiteti parerea dvs. despre acest format de raportare la adresa de email investors@bittnet.ro.

Scrisoare de la CEO

2020 a fost un an aparte pentru companiile din întreaga lume. În ciuda acestui aspect, suntem recunoscători că pentru anul fiscal 2020 reluăm tradiția și afirmăm, din nou, că am avut cel mai bun an din istorie, obținând o performanță financiară solidă marcată printr-o creștere cu aproximativ 9% a veniturilor consolidate până la 108.6 milioane lei, o creștere cu 20% a marjei brute generate și o creștere de peste 5 ori a profitului operațional față de 2019 – de la 838 mii lei la 4.31 milioane lei. Profitul net consolidat al grupului a crescut cu aproape 2,7 milioane lei, redevenind pozitiv în 2020. 2019 este deci singurul an din istorie când acest indicator a avut o valoare negativă.

Într-un an în care cea mai mare parte o companiilor fie au fost sever afectate, oprind parțial sau total activitatea, fie au estimat cifre de afaceri în scădere cu 10-20%, Grupul nostru a realizat un cashflow operațional de peste 8 milioane lei, ca și în 2019, ceea ce, combinat cu accesul pe piața de capital, ne-a permis și să aplicăm sugestia lui Warren Buffet de a fi curajoși când ceilalți sunt temători. Prin urmare, în 2020 am realizat investiții noi în business-uri, în valoare de peste 10 milioane lei, ale căror efecte pozitive vom începe să le simțim începând cu anul 2021. În plus, ne-am întărit în același timp și poziția financiară. În 2020, am reușit astfel să ne consolidăm „fortăreața financiară” încheind anul cu aproape 25 milioane lei cash, față de 21 în anul trecut.

2020 marchează finalul unei decade în care compania a crescut de peste 50 de ori, devenind lider de piață pe majoritatea segmentelor pe care activează, dar și prima companie de IT listată la BVB. Începând cu anul 2020 acțiunile noastre sunt tranzacționate pe Piața Principală a bursei și facem parte din indici relevanți precum BET-XT. Săptămâna aceasta, FTSE Russel a anunțat includerea acțiunilor BNET în doi indici globali de acțiuni tip ‚micro-cap’.

Așa cum spunea Bill Gates, majoritatea oamenilor supraestimează ceea ce pot face într-un an dar subestimează ceea ce pot face în 10 ani. Privim astfel cu încredere către următoarea perioadă care va fi marcată de tranziția către o economie tot mai digitală, în care câștigătorii vor fi statele și organizațiile ce vor reuși să se reinventeze digital cât mai repede și cât mai mult posibil.

Din multe puncte de vedere, anul trecut a reprezentat un test de maturitate pentru echipa noastră, pentru management și în general, pentru planurile de a deveni un jucător regional de digitalizare pentru companiile antreprenoriale medii din CEE. Privind asupra ultimilor 10 ani, credem că am parcurs o călătorie extraordinară și mulțumim pe această cale celor care au fost alături de noi în tot acest timp – colegi, investitori, parteneri de afaceri și nu în ultimul rând clienți.

Așa cum podurile rutiere sunt supuse unor teste extreme de rezistență înainte de inaugurare, așa și anul 2020 a reprezentat o sumă de teste de rezistență pentru Grupul Bittnet și companiile membre. Cu bucurie vă transmit că am trecut cu bine aceste teste iar Grupul nostru este mai solid financiar și operațional și pregătit pentru un nou ciclu de creștere accelerată, adaptată la noua realitate de business, la noile provocări și oportunități de piață locale dar și internaționale. Avem o echipă de top management matură și experimentată care a trecut testul rezilienței din ultimii ani.

Din punct de vedere operațional, compania funcționează mai bine la noile dimensiuni și vom continua mereu îmbunătățirea tuturor aspectelor unde putem face diferențe, iar ca dovadă, stă faptul că în total am generat afaceri de aproape 140 milioane de lei în cursul acestui an dificil. O parte dintre acestea vor fi livrate din păcate abia în 2021, parțial din cauza întârzierilor de livrare generate de lockdowns pe lanțul internațional de aprovizionare în cazul unor livrări de echipamente hardware, și parțial din cauza alegerilor din decembrie din țara noastră, care au generat întârzieri în finalizarea diverselor proceduri de achiziții.

Pe de altă parte, faptul că o parte dintre aceste proiecte nu au putut fi livrate în cursul anului 2020 face doar ca încrederea noastră în viitor să fie întărită – veniturile acestea urmând a se adăuga la cele ce urmează a fi generate în anul 2021. După cum se poate observa în graficul următor, anul a început în forță, vânzările generate în ianuarie 2021 fiind duble față de anul trecut, ceea ce ne motivează să intrăm cu ambiții mari în acest an.

Privind către viitor, credem că urmează o perioadă de câțiva ani cu accelerarea fără precedent a proceselor digitale la nivelul întregii economii, fără evenimente politice majore, și suntem încrezători că vom înregistra în continuare creșteri semnificative ale veniturilor: 

  • pentru divizia de educație, întrucât angajații, pentru a răspunde mai bine nevoilor pieței, se află într-un proces continuu de reconversie profesională. În acest sens, programele și inițiativele aflate pe agenda noastră precum proiectul de reconversie națională CTRL+N sau platforma internațională DevOps Artisan au fost lansate anticipat iar astăzi, suntem mai bine poziționați să răspundem nevoilor din zona de dezvoltare a abilităților digitale.  
  • pentru divizia de tehnologie, deoarece organizațiile își continuă drumul către digitalizare, forțate de adaptarea la noul context cu finanțare provenind fie din resurse proprii fie din accesarea programelor guvernamentale susținute cu fonduri UE dedicate digitalizării. Studiul Confidex pentru T4 2020, proaspăt publicat de Impetum Group, care a analizat peste 700 companii cu afaceri de peste 1 milion euro, arată o atenție sporită acordată digitalizăriiinvestițiilor pentrcreșterea productivității, dar și implementarea deja a telemuncii îproporție de 50% – în cazul a mai mult de jumătate dintre companii. 

Inițiativele pornite în 2020 vor continua și în anii ce urmează într-un ritm cel puțin la fel de accelerat, datorită faptului că transformarea digitală este un proces continuu care aduce avantaje financiare și operaționale după fiecare etapă implementată. Astfel, companiile conștientizează că fiecare treaptă de maturitate digitală înseamnă o performanță financiară mai bună, posibilitatea de a obține eficiență și control operațional și un grad de satisfacție mai ridicat din partea clienților. De aceea, pe măsură ce rezultatele financiare ale clienților noștri se îmbunătățesc, estimăm că interesul acestora va continuă să crească, la fel cu adopția de noi tehnologii. Suplimentar, măsurile adoptate de Guvern susțin direcția digitalizării ca pilon de relansare economică.  

Anul 2020 a demonstrat cât de importante au devenit activele digitale pentru economiile noastre și modul în care rețelele și conectivitatea, datele, inteligența artificială precum și competențele digitale de bază și avansate susțin economiile și societățile noastre, permițând continuarea muncii, urmărirea răspândirii virusului și accelerarea căutării de medicamente și vaccinuri. 

Așa cum arată raportul Digital Challengers elaborat de McKinsey, regiunea CEE are un potențial suplimentar de creștere digitală, iar România are un rol considerabil în acest context. Suntem printre liderii regionali în ceea ce privește infrastructura digitală și accesibilitatea acesteia. Avem un ecosistem tehnologic vibrant, în care se regăsesc doi unicorni, o plajă mare de talente și un procent semnificativ de utilizatori ai serviciilor digitale. 

Conform indexului DESI realizat de către UE încă din 2014, care măsoară gradul de digitalizare a companiilor și economiilor europene, România se clasează pe locul 26 din 28 de țări membre, ceea ce înseamnă că avem de parcurs un drum lung pentru a recupera decalajele față de media europeană. De aceea, am afirmat public în mai multe rânduri că infrastructura digitala” ar trebui sa devina o prioritate nationala pentru orice Guvern al Romaniei pentru a sprijini relansarea economică și pentru a transforma România într-o putere economică europeană. Atât România cât și celelalte țări din regiunea CEE au un potențial deosebit de a reduce decalajele față de economiile avansate ale UE. 

La nivelul Grupului Bittnet, am demarat o serie de inițiative care vizează atât dimensiunea capitalului uman cât și cea a integrării tehnologiei digitale de către companii (2 din cei 5 piloni măsurați de DESI): 

  • În data de 1 decembrie 2020 am lansat programul de reconversie profesională CTRL+N. Astăzi, la mai puțin de un an de la anunțul public legat de intenția de a dezvolta acest program și la mai puțin de trei luni de la lansarea oficială, suntem bucuroși să punem la dispoziție 30 lecții oferite de 5 dintre trainerii noștri. Până în prezent, 82 de români s-au abonat la cursuri, unii dintre aceștia prin programul de burse lansat impreună cu partenerii noștrii, alții finanțați de companiile lor sau chiar utilizând surse personale, înțelegând necesitatea de a învăța noi abilități și de a se pregăti pentru joburile de mâine. În urma campaniei de comunicare amplă desfășurată pentru acest proiect, ne așteptăm la o creștere constantă a studenților în cursul anului 2021. 
  • Am demarat, alături de parteneri majori de tehnologie precum Microsoft dar șalături de parteneri din mediul de afacercum ar fi Raiffeisen Bank, Banca Românească, Eximbank, ProCredit Bank programe pentru digitalizarea antreprenoriatului din RomâniaAceste demersuri au început în 2020 și vor continua sperăm noi, într-un mod accelerat – și în 2021. Un aspect extrem de important constă în alinierea acestor demersuri ale diviziei de tehnologie cu Planul National de Redresare si Rezilienta – respectiv programele de digitalizare pentru IMM-uri.  

Un proiect extrem de important demarat în 2020, care va continua și în 2021, îl reprezintă regândirea proceselor de business și modelarea platformelor IT, pentru a le susține în funcție de călătoria de cumpărare a clienților noștri. Acest lucru a permis o analiză și o înțelegere mai atentă a modului în care aceștia cumpără, a etapelor pe care le parcurg în procesul de cumpărare și a motivelor care îi determina să lucreze cu un furnizor sau altul. În acest fel, devenim aliniați cu clienții noștri, creștem valoarea pe care o putem aduce la masă, reușind totodată să îmbunătățim parametrii de eficientă operațională (ratele de conversie de la prospecți la clienți și în final la clienți loiali și recurenți). Mai mult, aceasta ne permite să atragem într-o manieră mai structurată clienți noi în noua realitate de business (“low touch economy”).  

Țintim o creștere profitabilă, sustenabilă și accelerată și asta se poate obține prin focus pe segmentele de clienți unde deja avem o rată de câștig mare, corelată cu un procent de profitabilitate mai ridicat.  

Preocuparea extinsă pentru reinventarea modelului de business la nivelul fiecărei organizații în parte, urmărind și adaptând modele de succes ale companiilor de tip SaaS (subscription based, Software as a Service) a condus la multiple schimbări în felul în care prospectăm noi clienți, în felul în care îi servim și ne asigurăm că le livrăm ceea ce își doresc iar în final, în felul prin care îi transformăm în clienți loiali și recurenți. Upgrade-ul platformelor IT pentru a urmări aceste procese a demarat în 2020 și va continua și în 2021.  

Pornind de aici, schimbările se propagă către echipa de marketing în prioritățile și instrumentele adoptate dar și către echipa de business development sau chiar către apariția unor echipe noi și dedicate de customer succes.  

O atenție sporită a fost îndreptată către atragerea și dezvoltarea capitalului uman activând într-un business de servicii în care valoarea capitalului uman este esențială pentru succesul pe termen mediu.  

Pentru a susține aceste transformări și pentru a menține ADN-ul organizației, am regândit felul în care atragem, recrutăm și facem onboarding pentru noii colegi astfel încât să creștem gradul de apartenența la valorile de business în care credem. Începând cu anul 2021 demarăm o academie de management și leadership internă pe baza căreia, vom construi abilități cheie la nivelul întregii organizații oferind trasee de dezvoltare în carieră celor mai buni dintre colegii noștri. 

Dacă până acum am explicat despre evoluția organică a grupului și despre continuitatea unor planuri care vizează o mai bună organizare, în continuare doresc să aduc în atenția acționarilor activitatea de M&A care vine să sprijine planurile BNET de a deveni un jucător regional de digitalizare pentru companiile antreprenoriale medii din CEE.  

Pe parcursul anului 2020 am alcătuit o echipă de consultanți externi cu care am demarat un proces sistematic de prospectare a posibilelor ținte de investiții iar cu ocazia AGA din 26.11.2020, acționarii au aprobat primele 4 tranzacții în companii românești cu potențial de creștere care completează oferta de transformare digitală a grupului. Până la publicarea acestui raport, am realizat deja 3 tranzacții semnificative pentru dezvoltarea grupului începând cu 2021: 

  • Achiziția aproape integrală a acțiunilor Equatorial Gaming astfel încât am ajuns la o proporție de 99% din companie, cu scopul de a integra total operațiunile în zona de Bittnet Education, odată cu validarea faptului că modelul este corect și că echipa împărtășește valorile noastre; Citiți mai multe AICI. 
  • Intrarea în acționariatul companiei de servicii educaționale “The eLearning Company” – ceea ce a extins instantaneu și portofoliul de produse cu traininguri în format eLearning dar și cel de clienți, cărora le putem acum propune soluții mai complexe, bazate pe platfoma UXI și trainingurile noastre “core”. Citiți mai multe AICI. 
  • Intrarea în acționariatul companiei “Softbinator” – o companie românească de dezvoltare software ce a avut în ultimii ani o creștere anualizată chiar mai mare decât cea a Bittnet. Această arie importantă din peisajul de servicii IT&C lipsea până acum din portofoliul nostru, și considerăm că avem o șansă bună să demarăm cu dreptul această călătorie. Citiți mai multe AICI. 

Pe de altă parte, în octombrie 2020 am participat în plasamentul privat pentru acțiunile Safetech Innovations (simbol bursier SAFE) undedatorită gradului mare de suprasubscriere, am putut plasa doar o sumă de aproximativ 300 mii leiPână în acest moment, investiția noastră a adus randament de aproximativ 700%. Deși considerăm că domeniul de cybersecurity este unul relevant atât pentru activitatea noastră cât și pentru viitor, dimensiunea redusă a sumei plasate nu ne permite astăzi să tratăm această investiție altfel decât precum un plasament financiar în active lichide tranzacționabile.

Estimăm că și pe parcursul anului 2021 activitatea de M&A va fi una intensă astfel încât vom supune atenției investitorilor în cadrul adunărilor generale o serie de investiții atât în companii românești dar și în companii din UE, în linie cu planurile de expansiune internațională comunicate anterior.  

Reafirmăm credința că accelerarea digitalizării companiilor antreprenoriale este motorul dezvoltării economiei din Europa Centrală și de Est și ne dorim să avem un rol determinant în acest proces. De aceea, ne-am asumat public la evenimentul de trecere pe Piața Principală a BVB intenția de a atinge o valoare a cifrei de afaceri a grupului BNET de 100 milioane EUR în următorii 4 ani. 

Din punct de vedere al parcursului pe piața de capital, evenimentul major din 2020 îl reprezintă trecerea pe Piața Principală, în data de 3 iunie, marcând astfel începutul unei noi etape de dezvoltare pentru grupul nostru. După prima luna de tranzacționare, am constatat o dublare a lichidității zilnice față de piața AeRO, dar și apariția a 3 fonduri deschise de investiții în acționariat, alături de alte 3 companii de investiții.

Lichiditatea crescută a acțiunilor BNET a făcut ca, la numai 3 luni după promovarea pe Piața Principală a BVB, acțiunile grupului nostru să fie incluse în mai mulți indici: BET-XT, BET-XT-TR, BET-BK, precum și în ‚coșul’ extins al principalului index BET – BETPlus. Includerea a fost făcută de către Comisia Indicilor BVB începând cu data de 21.09.2020. Suplimentar, începand cu luna martie 2021, conform anunțului făcut de FTSE Russel în 22 februarie, acțiunile BNET sunt incluse și în doi indici globali: FTSE Global Micro Cap și FTSE Total-Cap.

În 2020, valoarea medie zilnică a tranzacțiilor cu acțiunile BNET s-a ridicat la aproximativ 224 mii lei per ședința de tranzacționare, în creștere cu 25% față de 2019. Valoarea totală a tranzacțiilor a însumat 56 milioane lei pentru un volum de aproape 63 milioane acțiuni BNET, ceea ce reprezintă 27% din totalul acțiunilor înregistrate la 31 decembrie (și 39% din freefloat). Ca și la începutul drumului pe piața AeRO, volumul exprimat ca număr de tranzacții pictează o imagine suplimentară a lichidității și interesului investitorilor: tranzacțiile cu acțiuni BNET au reprezentat 3,6% din numărul total de tranzacții de pe Piața Reglementată.

Capitalizarea BNET s-a apreciat cu 22% pe perioada anului 2020, iar pentru investitorii care au participat la majorarea de capital din martie-aprilie 2020, randamentul a fost de 40%. Este al cincilea an consecutiv în care investiția în actuni BNET depășește cu mult investiția în indicele pieței. La nivel cumulat, din 2015 până în prezent, nu există nicio altă investiție pe BVB, mai profitabilă decât BNET. La finalul anului 2020, compania avea peste 2.500 acționari și o capitalizare bursieră de 159 milioane lei.

Pe parcursul anului 2020 am continuat să derulăm operațiuni de piață la fel ca în anii precedenți, atât prin capitalizarea resurselor existente cât și prin atragere de fonduri prin majorări de capital:

  • Majorare capital aporturi (februarie – martie 2020) – am atras 9 milioane lei prin mecanismele pieței de capital, reprezentând o subscriere integrală, în plin context de criză pe bursele internaționale. Capitalul a fost utilizat pentru investitii de tip M&A si intarirea pozitiei financiare a companiei. Mulțumim investitorilor care ne-au acordat încrederea lor în acea perioada și le dorim să prospere alături de noi pe termen lung.
  • Majorare capital cu 7 acțiuni gratuite pentru fiecare 10 acțiuni deținute (iulie 2020).
  • Majorare capital cu 1:10 acțiuni trezorerie și distribuție de numerar către acționarii care au optat “pentru” (iulie – decembrie 2020).

Cunoașteți deja preocuparea BNET pentru îmbunătățirea relației cu investitorii și angajamentul de a seta noi standarde în piața de capital privind accesul la informație și gradul de transparență cu care alegem să ne derulăm activitatea. De aceea, ne-am propus să devenim cel mai digital emitent de pe piața de capital și în linie cu principiile Directivei Europene privind Drepturile Acționarilor, dar și bazându-ne pe principiile noastre de transparență și deschidere față de acționari. În acest sens, în 2020:

  • am îmbunătățit constant website-ul destinat investitorilor, care conține mult mai multe resurse decât sunt publicate pe site-ul bvb.ro dedicat acțiunilor noastre. Dacă nu ați reușit până acum, vă invităm să îl vizitați aici: https://investors.bittnet.ro;
  • am făcut eforturi susținute pentru a crește numărul de abonați la newsletter prin campanii de informare. Dacă nu primiți deja newsletterul nostru, vă invităm să vă abonați: https://investors.bittnet.ro/ro/abonare-newsletter/
  • am dedicat timp și resurse canalelor de social media și grupurilor dedicate de investitori unde am încercat să adresăm toate întrebările primite;
  • am organizat informația prezentată în rapoartele trimestriale și anuale astfel încât să fie mai ușor navigabilă, la care am adăugat infocharturi pentru a fi mai ușor de reținut;
  • am activat mecanismele de analiză a traficului web oferite de Google pentru a înțelege mai bine ce pagini web sunt mai relevante pentru cei care citesc rapoartele noastre financiare și am decis să ne concentrăm pe dezvoltarea mai amplă a acestui conținut;
  • am organizat cu succes, în format live virtual, Adunările Generale de pe parcursul anului cât și evenimentele destinate investitorilor și analiștilor. În mod particular la AGA din 26.11.2020 am pus la dispoziția investitorilor o aplicație de vot electronic în parteneriat cu eVote și am consemnat AGA la care au participat cei mai mulți acționari, peste 240, un nou maxim înregistrat de BNET;
  • am continuat, chiar în contextual pandemiei, cu evenimentul nostru de referință – Ziua Investitorului Bittnet, unde am adresat toate întrebările primite de la investitori;
  • am participat în roadshowuri internaționale unde au fost prezenți investitori instituționali din întreaga lume, interesați de a explora oportunitatea de a investi în singura compania de IT listată pe Piața Principală a BVB;
  • am lansat două unelte pentru acționari pe care le considerăm a fi foarte relevante în a înțelege mai bine funcționarea grupului nostru, dar și oportunitatea de investiție, și de ce este valoroasă investiția pe termen lung:
    • Modelatorul de rezultate financiare: investitorii interesați pot verifica ce efect ar avea asupra rezultatelor financiare ale grupului nostru diverse ipoteze despre creștere / stagnare / scădere a veniturilor sau cheltuielilor. Unealta este disponibilă online la adresa: https://investors.bittnet.ro/ro/modelare;
    • Modelatorul de randament al investiției: investitorii pot testa randamentul istoric al acțiunilor Bittnet, între orice moment dintre aprilie 2015 și prezent, putând observa singuri cum ar fi evoluat o investiție în orice moment. Acesta este disponibil la adresa: https://investors.bittnet.ro/ro/calculator-investitie/

Am demarat anul acesta cu o operațiune de majorare de capital cu discount pentru investitori. Etapa 1 de subscriere a durat 30 zile și s-a terminat ieri. În această perioada am înregistrat subscrieri în valoare de 10,2 milioane lei. Urmează un plasament privat pentru a vinde și restul de 819.408 acțiuni, și apoi, tranzacționarea drepturilor de alocare BNETR09, până la finalizarea procedurilor de înregistrare a majorării de capital la Registrul Comerțului, ASF și Depozitarul Central.

Următoarea operațiune vizată este o ofertă publică de acțiuni preferențiale, conform aprobării primite de la acționari în Adunarea Generală din noiembrie 2020. Astfel, investitorii în aceste acțiuni vor primi un dividend preferențial de 5 până la 10 bani pe acțiune, fără a avea drept de vot. Sumele atrase prin această operațiune vor fi destinate răscumpărării anticipate a obligațiunilor emise de companie, astfel încât sumele plătite anterior ca dobânzi să fie disponibile pentru a fi distribuite acționarilor preferențiali. Compania își va reduce astfel gradul de îndatorare și cheltuielile financiare, înregistrând în viitor profit brut mai aproape de a fi egal cu profitul operațional.

Capitalurile atrase în cele două operațiuni, vor putea fi alocate și obiectivului de reducere a gradului de îndatorare tinand cont si de necesarul de cash pentru operațiunile de M&A din perioada imediat următoare și in conditiile continuării generării de cash-flow pozitiv din activitatea operațională.

Ca și în anii anteriori, vom propune acționarilor distribuirea de acțiuni gratuite, estimăm într-o proporție de 7 acțiuni gratuite la 10 acțiuni deținute. Detaliile legate de procedură ,precum și proporția de alocare, vor fi anunțate în convocatorul pentru Adunarea Generală a Acționarilor programată pentru 27 aprilie 2021, care va fi din nou desfășurată complet digital, cu ajutorul soluției eVote.

Cu operațiunea de majorare de capital în curs de desfășurare, asociată cu emisiunea de acțiuni preferențiale, vom avea o bază financiară a companiei semnificativ consolidată, mult mai potrivită pentru scara de business la care am ajuns, recompensând direct investitorii pentru încredere într-un mod mai atractiv pentru aceștia din punct de vedere fiscal și reprezentând mai bine potențialul global de rentabilitate al companiei.

În concluzie, închidem anul 2020 mulțumiți de rezultatele generate la nivel de grup în contextul unei volatilități ridicate și imprevizibilități generale. Rezultatele obținute în ianuarie 2021, duble față de cele înregistrate în ianurie 2020, ne dau încredere că vom continua și în acest an creșterea puternică accelerată cu care i-am obișnuit până acum pe toți investitorii noștri. Pentru 2021, obiectivul nostru pentru cifra de afaceri este de peste 150 milioane de lei, ceea ce va genera o triplare a profitului operațional. Prezentul document include în premieră bugetul orientativ pentru anul 2021.

Vă invităm să citiți în detaliu despre rezultatele Grupului nostru în următoarele pagini sau secțiuni, dacă parcurgeți o versiune digitală a raportului nostru financiar. Ca întotdeauna, rămânem deschiși să primim feedback-ul vostru sau să răspundem la orice întrebări, la adresa de email: investors@bittnet.com.

Mihai Logofătu,
Cofondator și CEO Bittnet Group