BITTNET SYSTEMS S.A. (numită în continuare “Compania” / “Emitentul” / “Grupul”) informează investitorii cu privire la semnarea unui contract semnificativ de către Dendrio Solutions SRL (parte din pilonul de Cloud& Infrastructure al grupului) ce depășește 10% din cifra de afaceri individuală a Dendrio dar și consolidată la nivelul grupului.

Contractul a fost semnat în urma câștigării unei proceduri de licitații publice de către Dendrio și reprezintă proiectul cu cea mai mare valoare încheiat de o companie din grupul Bittnet până în prezent. Valoarea sa se ridică la 66,9 milioane lei fără TVA iar și implică furnizarea unei soluții integrate de monitorizare pentru un client autoritate publică locală – municipiu reședință de județ din România. Proiectul presupune atât livrarea infrastructurii informatice împreună cu serviciile de instalare, configurare, testare și punere în funcțiune cât și instalarea soluției de monitorizare. Perioada de implementare este de 2 ani de la semnarea acordului.

Dendrio Solutions face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure al Grupului Bittnet alături de Dataware Consulting, TopTech, 2Net Computer și Optimizor (fost ITPrepared).

RC14/01.02.2024