SolutionsBITTNET SYSTEMS S.A. (numită în continuare “Compania” / “Emitentul” / “Grupul”) informează investitorii despre semnarea a două contracte semnificative ce depășesc fiecare 10% din cifra de afaceri a anului trecut. Acordurile au valoarea cumulata de aprox. 107 milioane lei și au fost semnate de către Dendrio Solutions SRL, companie parte a grupului Emitentului, în urma unei proceduri de licitație publică în care a fost declarată câștigătoare alături de alți doi competitori.

Contractele sunt de tipul acord cadru, fără obligativitatea clientului de a atinge sumele maxime stipulate iar valoarea totală este dată de cantitatea maximă de echipamente ce ar putea fi comandate de beneficiar în baza unor contracte subsecvente ulterioare. Beneficiarul este un client din sectorul public – domeniul apărării naționale.

Obiectul celor 2 acorduri îl reprezintă furnizarea de echipmanete de infrastructură de rețele informatice (routere datacenter). Perioada de derulare contractuală este pe parcursul a 48 luni de la semnare (până în luna septembrie 2027).

Dendrio Solutions face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure al Grupului Bittnet alături de Dataware Consulting, Top Tech, Optimizor (fost ITPrepared) și 2Net Computer.

RC46/06.09.2023