Te invităm sa fii alături de noi la Ziua Investitorului BNET 2023 – joi, 20 aprilie 2023, ora 09:30.

Vei avea ocazia să afli mai multe despre structura  grupului bazată pe piloni de business, despre companiile din grup și cum funcționează ele împreună, precum și despre strategia pentru anul 2023 și planurile de viitor ale Bittnet Group.

Ziua Investitorului BNET 2023 se va desfășura la sediul situat în Clădirea “One Cotroceni Park” – str. Progresului nr. 1, corp B, etaj 4, București, transmis și online, via Cisco Webex (link aici, parola: BNET) și live în Youtube.

AGENDA

09.30 – 10.00 SOSIREA PARTICIPANȚILOR & WELCOME COFFEE (ÎN SALĂ)

LOGAREA PARTICIPANȚILOR (ONLINE)

10.00 – 10.05 INTRO
PREZENTARI
Mihai Logofatu
CEO Bittnet Group
Cum arată grupul structurat pe piloni de business și două cuvinte cheie pentru 2023: creștere și profitabilitate (20′).
Elian Iulian Motoi Iulian Motoi
CEO Elian Solutions
Despre creșterea nevoii de soluții ERP și ce impact a avut în business o astfel de creștere (15′).
Alexandru Ana
CEO Optimizor

Managed services in IT, ce impact are în piața din România o astfel de abordare (15′).
Vladimir Ghita
CEO Fort

Cum a crescut nevoia de servicii de cybersecurity și care sunt trendurile pentru 2023 (15′).
Cristian Logofatu
Co-fondator si membru CA
Noutăți din zona instrumentelor pieței de capital pe care Bittnet la va folosi în 2023 și prezentarea celui mai important nou acționar al grupului (20′).
Moderator: Adriana Nedelea

Q&A

Va exista opțiunea de a adresa întrebări în timpul evenimentului după fiecare secțiune a agendei și în special la final în cadrul rubricii de Q&A dedicată; întrebările pot fi adresate live în sală, cât și online în platforma Q&A din Cisco Webex.

Totodată, pentru o bună organizare a evenimentului, invităm toți investitorii care ne urmăresc live să transmită întrebări și la adresa de email investors@bittnet.ro. Vom răspunde la toate solicitările primite.

CUM AJUNGI LA LOCAȚIE

Stația de metrou Academia Militară este chiar lângă clădire, iar dacă veniți cu mașina vă lăsăm la îndemână acest link: https://waze.com/ul/hsxfs9pf25. Mașina se poate parca în subteranul clădirii la nivelul -3, menționând la barieră că ați venit la evenimentul Bittnet.

Contact

Pentru orice informație suplimentară, răspunsuri la întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați pe email la investors@bittnet.ro.