BITTNET SYSTEMS S.A. (numită în continuare “Compania” / “Emitentul”) informează investitorii despre semnarea unui contract semnificativ de către Dendrio Solutions SRL (parte din business-unit-ul de Digital Infrastructure a Grupului).

Contractul este în valoare de 6,5 milioane euro (fara TVA) și a fost adjudecat în urma unei licitații câștigate de asocierea din care fac parte Dendrio Solutions (în calitate de lider) și Dataware Consulting. Beneficiarul este un client din sectorul public, zona guvernamentală.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea, configurarea și instalarea de echipamente IT&C (hardware şi software) în 131 de unităţi de primire urgenţe din spitale din toată țara, sisteme de comunicaţii date, echipamente şi dispozitive medicale specifice şi alte echipamente tehnologice pentru asigurarea infrastructurii necesare comunicării cu centrele regionale de telemedicină de urgenţă (Bucureşti, Tg. Mureş, Timişoara şi Iaşi).

Finanțarea acestui proiet este asigurată prin Banca Mondială iar perioada de livrare/implementare este de 9 luni de la semnare – până la finalul anului 2024.

Dendrio Solutions și Dataware Consulting fac parte din pilonul de Digital Infrastructure al Grupului Bittnet alături de TopTech, Optimizor (ITPrepared) și 2Net Computer.

RC24/01.04.2024