BITTNET SYSTEMS S.A. (numita in continuare “Compania”/ “Emitentul”) informeaza investitorii despre cooptarea in actionariatul Top Tech SRL („TT”) a fondului de investitii Agista Investments.
Tranzactia s-a realizat prin vanzarea de catre Dendrio Solutions SRL (companie-fiica a Bittnet) a unui numar de 56 parti sociale, reprezentand 14% din capitalul social si din drepturile de vot ale Top Tech pentru suma de 3.000.000 lei. Odata cu alaturarea Agista ca investitor strategic in Top Tech, structura actionariatului este urmatorea:

  • Agista Investments detine un numar de 56 parti sociale, reprezentand 14% din TT
  • Bittnet Systems detine un numar de 160 parti sociale, reprezentand 40% din TT
  • Dendrio Solutions SRL detine un numar de 184 parti sociale , reprezentand 46% din TT

Top Tech SRL este un integrator de produse si servicii IT cu afaceri in zona Transilvanie, care s-a alaturat Grupului Bittnet in luna Septembrie 2022, atunci cand Grupul a realizat o investitie in achizitia 100% din partile sociale. TopTech are incheiate parteneriate cu cei mai importanti producatori de tehnologie, precum Dell sau HP, pentru livrarea de echipamente, solutii si servicii IT. Compania are peste 80 de angajati si colaboratori fiind unul dintre cei mai importanti integratori in partea de centru si vest a Romaniei. Compania are birouri deschise in Deva, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Alba-Iulia si Medias. In portofoliu TT se afla solutii si competente de implementare de la producatorii de tehnologie HP, DELL, CISCO, Kyocera, Toshiba, Xerox, Jabra, APC, sau Lenovo.
In primele 9 luni ale 2022, Top Tech a realizat o cifra de afaceri de aprox. 57 milioane lei. Rezultatele financiare ale TopTech nu au fost consolidate in rezultatele finaciare ale Dendrio, ori ale grupului la nivelul trimestrului 3 2022.

RC56/28.12.2022