BITTNET SYSTEMS S.A. (numita in continuare “Compania”/ ”Emitentul”) informeaza investitorii despre publicarea raportului rezultatelor financiare individuale ale companiilor in care Emitentul detine controlul (participatia majoritara) la data de 31.12.2022 si care intra in perimetrul de consolidare financiara a grupului, precum si o analiza pro-forma a acestora, cumulata pe sectoare de activitate, impreuna cu detalii operationale despre fiecare linie de actvitate si o scrisoare din partea unuia din fondatorii companiei.

Rezultatele preliminare, consolidate conform standardelor IFRS vor fi publicate in data de 24 februarie 2023. Prezenta informare nu ia in considerare ajustarile de consolidare conform standardelor IFRS, cum ar fi, dar fara a se limita la: ajustarile privind companiile achizitionate in cursul exercitiului financiar (TopTech si 2NET); ajustari privind tranzactiile intragrup (ICO) – raportul privind tranzactiile intragrup a fost publicat in data de 1 februarie pe fluxurile de stiri ale BVB;  ajustarile legate de vanzarea de participatii minoritare in cursul exercitiului financiar (respectiv 14% din TopTech si 11,99% din Dendrio); ajustarile legate de veniturile financiare aferente distributiilor de dividende intragrup.

Prezenta informare arata “capacitatea de generare de venituri” a grupului la final de 2021 si la final de 2022. prin reproducere rezultatelor individuale ale companiilor, conforma declaratiilor depuse la Ministerul de Finante. Anul de baza (2021) contine alaturi de companiile care faceau parte din grup la acea data si companiile TopTech si 2Net (care au fost achizitionate in 2022), pentru a putea distinge cresterea organica fata de cea prin achizitii. Cu alte cuvinte este vorba despre “cum incepem anul urmator” si reprezinta un fundament pt bugetul pe care il vom propune pt 2023.

Raportul integral poate fi consultat pe site-ul Emitentului dedicat relatiei cu investitorii, la link-ul urmator: Rezultate preliminare pro-forma , sau la link-ul de mai jos:

Raport Rezultate preliminare pro-forma 2022