Update

Înregistrarea video a evenimentului Ziua Investitorului BNET 2024 poate fi urmărită în întregime mai jos:

Transmis live în data de 15 aprilie 2024, în cadrul evenimentului Ziua Investitorului BNET 2024, pe platforma YouTube a Bittnet Group
Ce, când și unde

Vă așteptăm să ne fiți alături la Ziua Investitorului BNET 2024, ce va avea loc luni, 15 aprilie 2024, începând cu ora 09:30.

Echipa noastră de management va fi disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări, în timp ce noul CA va oferi perspective asupra tuturor aspectelor de interes pentru acționarii noștri.

Ne vom întâlni la sediul nostru, iar pentru cei care nu pot fi prezenți fizic, vom transmite evenimentul în direct și online, pe paginile noastre de social media.

Vă rugăm să rețineți data în calendar și să vă alăturați nouă pentru un eveniment traditional marca Bittnet Group.

Cum te poți înscrie

Formular de înscriere la Ziua Investitorului BNET 2024

Pentru înscrierea la eveniment vă rugăm să completați formularul de mai jos. Înscrierile se termină pe 14 aprilie ora 00:00. Locurile în sală sunt limitate. Veți primi confirmarea noastră pe e-mail după înregistrare.  Cine și ce prezintă

  Agenda evenimentului
  Ziua Investitorului BNET 2024

  09.30 – 10.00
  Sosirea participanților & welcome coffee
  10.00 – 11.00
  Viziunea Bittnet Group pentru următorii ani
  Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group
  11.00 – 11.30
  Sesiune Q & A
  (Întrebări din sală și din online)
  11.30 – 12.30
  Panel cu membrii CA, despre perspectivele lor asupra viziunii grupului și Q & A (din sală și din online).
  Discuție moderată de Mihai Logofătu
  12.30 – 13.00
  Încheierea evenimentului
  Detalii de desfășurare

  Despre sesiunea de Q & A

  Va exista opțiunea de a adresa întrebări în timpul evenimentului după fiecare secțiune a agendei și, în special, la final, în cadrul rubricii de Q & A dedicată; întrebările pot fi adresate atat live, în sală, cât și online, pe canalele noastre de social media, în comentarii.

  Totodată, pentru o bună organizare a evenimentului, invităm toți investitorii care ne urmăresc live să transmită întrebări și la adresa de email investors@bittnet.ro. Vom răspunde la toate solicitările primite.

  Locație

  Cum ajung la ONE Cotroceni Park Office?

  Stația de metrou Academia Militară este chiar lângă clădire, iar dacă veniți cu mașina, vă lăsăm la îndemână acest link de Waze: https://waze.com/ul/hsxfs9pf25. Mașina se poate parca în subteranul clădirii la nivelul -3, menționând la barieră că ați venit la evenimentul Bittnet Group.

  Aveți nelămuriri?

  Contact relația cu investitorii

  Pentru orice informație suplimentară, răspunsuri la întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați pe email la investors@bittnet.ro.