Punem la dispozitia investitorilor raportul trimestrial Q1 2021, sub forma de pagina web, usor de urmarit si navigat, doar la sectiunile relevante pentru fiecare cititor. Folositi Meniul din dreapta pentru a naviga intre sectiunile raportului!

Va invitam sa ne transmiteti parerea dvs. despre acest format de raportare la adresa de email investors@bittnet.ro.

Scrisoare de la CEO

În perioada de 12 luni încheiată la 31 martie 2021 veniturile consolidate ale grupului au crescut cu 5%,  până la 108 milioane lei, în condiții de marja brută totală similară (20 milioane lei). Combinația acesteia cu evoluția statică a cheltuielilor de vânzare și administrative, și o evoluție pozitivă a altor venituri a generat o creștere cu 13% a profitului operațional, până la 2,6 milioane lei vs 2,3 milioane lei în perioada anterioară. Reducerea semnificativă a cheltuielilor financiare (minus 22%), însoțită de evoluția pozitivă semnificativă a veniturilor financiare (plus 66%) generează pentru această perioada un profit brut cu 2,6 milioane lei mai mare decât in perioada anterioară (1,1 milioane lei profit versus o pierdere bruta de 1,5 milioane lei anterior).

Suntem  încrezători în rezultatele pe care le-am prezentat astăzi, atât prin comparație cu anii anteriori cat si prin raportare la țintele propuse pentru întreg anul 2021.

Ca întotdeauna, rămânem deschiși să primim feedback-ul vostru sau să răspundem la orice întrebări, la adresa de email investors@bittnet.ro.

Mihai Logofătu,
Cofondator și CEO Bittnet Group