Riscuri identificate de Emitent

Reamintim investitorilor ca investitia in actiuni sau obligatiuni Bittnet comporta anumite riscuri, dintre care enumeram o parte in continuare . Investitorii ar trebui sa tina cont de faptul ca riscurile prezentate in continuare sunt unele dintre cele mai semnificative pe care conducerea Bittnet Group le are in vedere pentru anul 2020.

Totusi, riscurile prezentate in aceasta sectiune nu pot fi o lista exhaustiva a tuturor riscurilor care ameninta activitatea Bittnet, iar conducerea nu poate garanta ca lista cuprinde toate riscurile relevante pentru 2020 sau viitor. Exista posibilitatea ca si alti factori de risc sau incertitudine sa existe, chiar daca managementul nu este constient de ele la data prezentarii acestui raport. Aceste riscuri si factori de incertitudine ar putea avea efecte negative asupra rezultatelor financiare, operationale, standingului financiar, performantei actiunilor, realizarilor companiilor din grup, si ar putea avea ca efect scaderea pretului actunilor. 

Investitorii trebuie sa determine singuri care sunt riscurile la care se supun prin investitia in actiuni sau obligatiuni Bittnet. Managementul aduce aminte investitorilor ca exista publicate capitole despre riscuri atat in Documentul Universal de Inregistrare, in Prospectul pentru Admitere la Tranzactionare pe piata reglementata, in prospectul de majorare cu aporturi publicat in februarie 2020 dar si in toate celelalte rapoarte semestriale si anuale publicate de Emitent.

Niciuna din aceste liste nu poate fi considerata exhaustiva, dar ele trebuiesc analizate integral de catre investitori.

Riscuri referitoare la activitatea Emitentului si la Industria in care acesta isi desfasoara activitatea

Riscuri asociate cu listarea actiunilor Companiei pe o piata de capital.

Meniu